Izvor: RTS, 13.Maj.2021, 12:44

Fudbaleri Srbije u junu protiv Jamajke i Japana

Fudbalske reprezentacija Srbije odigraće u junu dve utakmice u Japanu, protiv Jamajke i selekcije domaćina, saopšteno je na sajtu FSS.
Srbija će 7. juna igrati prijateljski meč protiv Jamajke u Hjogu, od devet sati po srednjoevropskom vremenu, a pet dana kasnije na "Kirin kupu" protiv Japana u Kobeu, od 12.25 po srednjoevropskom vremenu.

"Orlovi" su pod vođstvom novog selektora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dragana Stojkovića odlično počeli kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru, osvojivši sedam bodova u prva tri meča.
Kvalifikacije se nastavljaju u septembru, a 1. tog meseca Srbija će odigrati prijateljski meč sa selekcijom Katara, koja se nominalno nalazi u našoj kvalifikacionoj grupi, ali rezultati mečeva sa domaćinom šampionata ne utiču na plasman na tabeli. 
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.