Fudbaleri PSŽ-a optužili sudiju: Vređao nas je, rekao nam je da od*ebemo

Izvor: B92, 05.Maj.2021, 08:11

Fudbaleri PSŽ-a optužili sudiju: Vređao nas je, rekao nam je da od*ebemo

Fudbaleri Pari Sen Žermena Ander Erera i Marko Verati optužili su sudiju Bjorna Kujpersa da ih je vređao i psovao tokom utakmice sa Mančester sitijem.

PSŽ je izgubio od Sitija u Mančesteru 2:0 i ukupnim rezultatom 4:1 ispao u polufinalu Lige šampiona.

Posle utakmice, Španac i Italijan nisu bili toliko skoncentrisani na rezultat.

"Nije lako, bili smo blizu. Razočarani smo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nije ni svejedno kada vam sudija tokom utakmice govori da od*ebete, to ne volim da čujem. On je to ponovio nekoliko puta, a mi se uvek trudimo da pokažemo poštovanje. Rekao nam je i j*bite se. Da sam ja to rekao, suspendovali bi me na 10 utakmica", rekao je Verati.

Erera priča istu priču.

"Čuo sam da je Paredesu rekao da od*ebe. Da smo mi tako nešto rekli, kaznili bi nas na četiri utakmice", kaže Španac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri PSŽ-a: Kujpers je psovao i vređao nas

Izvor: RTS, 05.Maj.2021

Fudbaleri Pari Sen Žermena redom su posle meča sa Mančester Sitijem izjavili da ih je sudija Bjorn Kujpers vređao. . Vezisti Pari Sen Žermena Ander Erera i Marko Verati rekli su posle meča sa Mančester Sitijem da ih je sudija Bjorn Kujpers vređao...Tokom meča jasno...

Nastavak na RTS...

Fudbaleri PSŽ-a optužili sudiju: Vređao nas je, rekao nam je da od*ebemo

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2021

Fudbaleri Pari Sen Žermena Ander Erera i Marko Verati optužili su sudiju Bjorna Kujpersa da ih je vređao i psovao tokom utakmice sa Mančester sitijem. PSŽ je izgubio od Sitija u Mančesteru 2:0 i ukupnim rezultatom 4:1 ispao u polufinalu Lige šampiona.   Posle utakmice, Španac i Italijan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.