Fudbaleri Juventusa pobedili Atalantu, gol Vlahovića

Izvor: Beta, 07.Maj.2023, 15:25

Fudbaleri Juventusa pobedili Atalantu, gol Vlahovića

Fudbaleri Juventusa pobedili su danas u Bergamu domaću Atalantu sa 2:0, u utakmici 34. kola Serije A i popeli se na drugo mesto na tabeli.Juventus je poveo golom koji je Semjuel Iling-Džunior postigao u 56. minutu. Mladi 19-godišnji engleski fudbaler danas je prvi put bio prvotimac u torinskoj ekipi.Pobedu je obezbedio srpski reprezentativac Dušan Vlahović golom u devetom minutu nadoknade vremena.Crno-beli su ostvarili drugu uzastopnu pobedu, ukupno 20. u ligi i popeli su se na drugo mesto na tabeli sa 66 bodova, dva više od trećeplasiranog Lacija i tri više od Intera na trećem mestu.Atalanta je prekinula niz od tri pobede i posle 10. poraza zauzima šesto mesto na tabeli sa 58 bodova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNE SCENE: Huligani vređali Vlahovića, on postigao golčinu pa hteo da se obračuna sa njima, sudija ga jurio! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2023

Srpski napadač im nije ostao dužan Fudbaleri Juventusa savladali su Atalantu sa 0:2 u 34. kolu italijanske Serije A. Predivan gol je postigao srpski reprezentativac, Dušan Vlahović, koji je bio pod konstantnim uvredama protivničkih navijača. Vlahović je ušao sa klupe u 65. minutu da bi u dubokoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Predsednik FIFA brani Dušana Vlahovića: Rasizam je neprihvatljiv, kazne moraju biti žestoke

Izvor: Danas, 08.Maj.2023, 11:01

Juventus se trijumfalno vratio sa teškog gostovanaj u Bergamu (0:2). Dušan Vlahović je drugim golom na utakmici definitivno matirao Atalantu, međutim, ono što je doživao od strane domaćih navijača za svaku je osudu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.