Fudbaleri Čukaričkog počeli pripreme

Izvor: B92, 11.Jan.2022, 00:46

Fudbaleri Čukaričkog počeli pripreme

Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić obavio je prvu prozivku igrača u 2022, i time označio početak zimskih priprema kluba sa Banovog brda.

Čukarički će prvi deo priprema obaviti na stadionu na Banovom brdu, do polaska u Tursku.

U Antaliji će Brđani boraviti od 21. januara do 4. februara, a tamo će odigrati šest kontrolnih mečeva.

Direktor Čukaričkog je na okupljanju izjavio da planovi kluba ostaju isti - plasman u evropske kvalifikacije i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << afirmisanje mladih igrača.

"Planovi kluba su plasman u evropske kvalifikacije i promocija mladih igrača. Bilo je dosta povreda tokom jeseni i to je glavni razlog zato što nisam zadovoljan prvim delom sezone. Igrali smo u predsezoni agresivno i dobro, ali smo potom pretrpeli brojne pehove, nedostajalo nam je dosta igrača zbog povreda. Neće biti lako u nastavku sezone", rekao je Vladimir Matijašević.

Matijašević je rekao i da je klub odbio ponudu od 1.500.000 evra za Đorđa Jovanovića, dok je za Srđana Milivojevića interesovanje pokazao Partizan.

"Imali smo ponudu od oko 1.500.000 evra i procente za njega i odbili smo je. Odbili smo i pregovore u toj situaciji. Jovanović je igrač koji nam znači i ukoliko budemo zadovoljni ponudom i mi i on, otići će. Za Mijailovića nije bilo zvaničnih ponuda, ali su nas zvali iz Partizana, crno-beli su stupili u kontakt preko njegovih agenata i u naredna dva-tri dana će se znati definitivno šta će biti sa Mijailovićem", izjavio je on.

Trener Čukaričkog Saša Ilić izjavio je da je svestan da klub živi od prodaje mladih igrača, ali da je pre svega bitno zdravstveno stanje igrača, jer su najveći problem izostanci zbog korone.

"Izostanci usled korone su najveći problem, ali to ne možemo da izbegnemo. Više bih voleo da su sada svi zaraženi i da potom budu na raspolaganju, ali je izvesno da će biti izostanaka. Poznato je da Čukarički živi od prodaje igrača i svesni smo da će neki od najtalentovanijih imati ponude i napustiti nas u određenom periodu, ali to je posao za direktore kluba", rekao je Ilić.

Čukarički će prvi meč u prolećnom delu sezone odigrati protiv Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.