Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 12:32

Fudbalera Milana devojka oralno zadovoljila na jahti?! Drugi muškarac ih gledao u ljubavnom klinču

Nije im smetalo što neki nepoznati čovek leži na metar od njih

Printskrin: instagram/zoe_cristofoli


Jedan od najboljih levih bekova na svetu, Teo Ernandez, osim što je sjajan fudbaler, takođe puni i stranice žute štampe svojim burnim načinom života i van terena, pre svega na ljubavnom aspektu.
Francuski reprezentativac je već nekoliko godina sa atraktivnom tattoo umetnicom i influenserkom Zoi Kristofoli sa kojom vrlo često u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << javnosti se prepušta strastima i isto tako često biva u nezgodnim i eksplicitnim trenucima uslikan od strane paparaca.
Upravo to se dogodilo i tokom njihovog zajedničkog odmora na jahti. Naime, fotografi su ih uhvatili u trenutku dok se su bili u „ljubavnom klinču“, a na jednoj od fotografija deluje kao da atraktivna Zoi oralno zadovoljava svog dečka.
Ono što je posebno privuklo pažnju da se na istim fotografijama sa jahte, u tim trenucima, vidi i jedan stariji muškarac koji leži na svega metar od njih. Međutim, oni se na to nisu obazirali.
⚽️🇫🇷Theo Hernández. 🔥🤤🔥 pic.twitter.com/ZRVBy37Vmk— goalg0ys. 32k ⚽🏳️‍🌈 (@goalg0ys) June 23, 2023
Ernandez i Kristofoli su već tri godine zajedno i imaju sina Tea Žuniora.
Ispod u galeriji možete pogledati neke od najprovokativnijih fotografija atraktivne Italijanke.
(Telegraf.rs)


Video: Grmeće na tribinama kad se pojave žene srpskih fudbalera: Katar nije spreman za ove lepotice

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.