Fudbaler sa najviše samopouzdanja na svetu? Evo kako je Dembele odjavio Parižane!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler sa najviše samopouzdanja na svetu? Evo kako je Dembele "odjavio" Parižane!

Ne boji se konkurencije, jednostavno, on vidi samo jedan cilj, iako većina smatra da je to nedostižno.

Osman Dembele nijednog trenutka nije pomislio da ode u PSŽ. Čak i da je stigao Nejmar, Francuz smatra da bi imao šanse da se nametne, jer, kako tvrdi "L'Ekip" ne boji se nikakve konkurencije.

On je iz pristojnosti pristao da razgovara sa bivšim trenerom Tuhelom koji ga je ubeđivao da prihvati ponudu, odlično su sarađivali u Dortmundu, ali fudbaler smatra da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi u PSŽ nazadovao.

Ne zbog Tuhela, već same lige, ali i jačine kluba.

Dembele je veoma samouveren, ne plaši se konkurencije, smatra da ako izbegne povrede, veoma brzo može da izbori mesto u timu gde je sada četvrti napadač.

"On sanja Zlatnu loptu i veruje da će je uzeti u Barseloni gde je mnogo lakše trijumfovati u Evropi", zaključuje "L'Ekip".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.