Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 09:58

Fudbaler kakve obožavamo Marten de Ron: Ovo se Mesiju sigurno nije desilo (VIDEO)

Vezista Atalante je jedan od najsimpatičnijih likova u svetu bubamare

Neke obožavamo zato što igraju za naš omiljeni tim, neke zato što su prokleto dobri. A neki su nam fudbaleri simpatični zato što su... Pa, jednostavno svoji. Takav je i Marten de Ron, vezista Atalante i reprezentacije Holandije, ali i jedan od retkih primera fudbalera koji se ne boji da učini nešto van uobičajenih šablona ponašanja niti se boji reakcija kakve će uvek naići od ostrašćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijača.

De Ron je naime poznat po tome što koristi društvene mreže da se našali i na svoj račun i na račun drugih velikih fudbalera. Na meti su mu već bili i asovi poput Zlatana Ibrahimovića ili Harija Megvajera. Međutim, uvek u granicama sportske provokacije. Osim kada publiku zabavlja šalama na sopstveni račun.

18.30: (3,90) Samdorija (3,50) Napoli (1,95)

Tako i sada, kada je na Tviteru podelio video duhovito montirani snimak u kome u klupskoj prodavnici Atalante obećava prvoj trojici navijača koji dođu da kupe dres sa natpisom „De Ron“ na leđima da će im i platiti taj dres i pride ga potpisati.

Vreme prolazi, niko nije zainteresovan, De Ron ispija kafu, slaže pazl, otvara pasijans, vrti se na stolici, čak stiže i da odrema pre no što ga prodavac ne zamoli da ode, jer se šop zatvara.

Kladim se da se Mesiju ovo nikada nije desilo“, napisao je De Ron uz snimak.

Lekovito je smejati se.

I bet Messi never has to deal with this. pic.twitter.com/W4uG6YPP1h

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.