Fudbaler Sitija će ipak morati da plati kaznu zbog objave na Instagramu (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Sitija će ipak morati da plati kaznu zbog objave na "Instagramu" (foto)

Fudbalski savez Engleske (FA) odbio je žalbu defanzivca Mančester junajteda Bakarija Sanje na kaznu od 40.000 funti zbog ispada na društvenim mrežama, saopšteno je danas.

Sanja je posle utakmice svog tima sa Barnlijem 2. januara napisao na "Instagramu" "10 protiv 12". Siti je tada pobedio 2:1, ali je igrao bez Fernandinja, koji je u prvom poluvremenu dobio crveni karton.

FA je saopštila da je Sanja "doveo u pitanje integritet sudija".

Sanja je posle promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sadržaj posta tako da piše "borimo se i pobedjujemo kao tim i dalje", ali ga je FA upozorio da obrati pažnju na ponašanje.

U nastavku pogledajte objavu sa popularne društvene mreže, zbog koje je fudbaler "Građana" kažnjen sa 40 hiljada britanskih novčanica.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.