Fudbaler Šapekoensea počeo da hoda posle nesreće

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Šapekoensea počeo da hoda posle nesreće

Fudbaler Šapekoensea Alan Rušel, jedan od šest osoba koliko je preživelo pad aviona, počeo je da hoda samo dve nedelje posle tragedije kada je život izgubio 71 putnik.

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se Rušel kako hoda, uz malu pomoć lekara, uprkos tome što je prilikom pada aviona zadobio nekoliko preloma kostiju. On je rekao da njegov oporavak teče u dobrom smeru i gestom podignutim palcem poručio da je sve u redu.

- Hvala svima na podršci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uskoro ću se vratiti u Brazil da nastavim oporavak - rekao je 27-godišnji fudbaler iz kolumbijske bolnice Rionegru.

Rušel je prvi spaseni putnik iz srušenog aviona kojim je brazilski tim leteo u Medeljin na prvu utakmicu finala Kopa Sudamerikane protiv Atletiko Nasionala. On je sa još dvojicom saigrača preživeo nesreću, kao i jedan novinar i članica avionske posade.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fudbaler Šapekoensea ponovo hoda posle nesreće

Izvor: RTS, 08.Dec.2016

Fudbaler Šapekoensea Alan Rušel, jedna od šest osoba koje su preživele tragični pad aviona pri letu ka Medeljinu, počeo je da hoda samo dve nedelje posle nesreće u kojoj je poginula 71 osoba. . .Rušel je, uz malu pomoć...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.