Fudbaler Sampdorije se izvinio navijačima

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 08:48

Fudbaler Sampdorije se izvinio navijačima

Fudbaler Sampdorije Tomas Rinkon izvinio se navijačima zbog rezultata ove sezone, koji su doveli do ispadanja kluba iz italijanske Serije A.

Reprezentativac Venecuele je izjavio da je ovo bila teška sezona kako na terenu tako i van njega, ali je dodao da tim mora da završi sezonu "dostojanstveno" u poslednja dva kola lige.

Rinkon se zahvalio navijačima Sampdorije na njihovoj nepokolebljivoj podršci tokom sezone i ubeđen je da će ekipa uskoro povratiti mesto u Seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << A.

Govoreći za DAZN pre početka utakmice protiv Sasuoloa, Rinkon je rekao:

"Imamo obavezu da završimo sezonu dostojanstveno kod kuće. Zahvaljujem se svim navijačima koji su nam pružali podršku."



"Žao mi je što nismo uspeli da ostvarimo cilj, a to je da ostanemo u Seriji A. Izgubili smo dosta bodova kod kuće, postoji bes i nadamo se da će se ovaj tim vratiti tamo gde zaslužuje da bude",
rekao je Rinkon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.