Fudbaler RUSIJE obukao dres SRBIJE, a razlog je SJAJAN (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler RUSIJE obukao dres SRBIJE, a razlog je SJAJAN (FOTO)

Dobrodošlica!

Svet polako trese fudbalska groznica. Od 14.juna uživaćemo u fudbalskom spektaklu i majstrorijama na zelenom tepihu. Rusija je spremna da bude najbolji domaćin svim akterima i navijačima, s uverenjem da će svi oni biti srećni tokom boravka u ovoj zemlji.

Domaćin je na fantastičan način poželeo dobrodošlicu svim reprezentacijama koje će u junu i julu boraviti u 11 gradova u kojima će se igrati mečevi.

????? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ?? Rusija pozdravlja svet! Mundijalska groznica polako počinje da trese fudbalsku planetu, a domaćin na razne načine šalje poruku dobrodošlice svima koji će u junu i julu boraviti u zemlji odigravanja Svetskog kupa. Tako je ruski nacionalni tim na trenutak prekinuo pripreme kako bi na originalan način saopštio da Rusija raširenih ruku, spremno i s osmehom, dočekuje mnogobrojne goste iz inostranstva. Akinfejev i drugovi su obukli dresove svih učesnika predstojećeg samita najboljih reprezentacija sveta i poslali jasnu poruku: Rusija je spremna da bude najbolji domaćin svim akterima i navijačima, s uverenjem da će svi oni biti srećni tokom boravka u ovoj zemlji. Dres Srbije obukao je fudbaler Zenita Daler Kuzjaev. ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Orlovi #WorldCup #FSS

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) дана 25. Мај 2018. у 11:20 PDT

Tako je ruski nacionalni tim na trenutak prekinuo pripreme kako bi na originalan način saopštio da Rusija raširenih ruku, spremno i s osmehom, dočekuje mnogobrojne goste iz inostranstva.

Akinfejev i drugovi su obukli dresove svih učesnika predstojećeg samita najboljih reprezentacija sveta i poslali jasnu poruku:

Dres Srbije obukao je fudbaler Zenita Daler Kuzjaev.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić obelodanio je kojih 27 igrača vodi na pripreme za Rusiju, a za nekoliko dana saopštiće i konačan spisak, odnosno koja četvorica fudbalera neće putovati na Svetsko prvenstvo.

"Orlovi" će se pripremati u Austriji i u Gracu gde će odigrati poslednje dve prijateljske utakmice pred odlazak u Rusiju.

Prvi rival biće Čile, 4. juna od 20 časova, a pet dana kasnije Srbija će igrati protiv Bolivije od 18 sati. Oba meča su na stadionu Šturma. Određene su i cene ulaznica: tribine iza golova 30 evra, "istok" i "zapad" po 50 evra, lože 100 evra.

Fudbaleri Srbije igraće sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom u grupi E na Svetskom prvenstvu, koje se održava od 14. juna do 15. jula 2018. godine.

Prvi duel "orlovi" će odigrati 17. juna u Samari, a potom ih očekuju mečevi u Kalinjingradu sa Švajcarcima (22. jun) i poslastica za sve Srbe i meč sa Brazilom na stadionu Spartaka iz Moskve zakazan za 27. jun.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.