Fudbaler Intera otkrio problem: U klubu vladaju balkanska pravila!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Intera otkrio problem: "U klubu vladaju balkanska pravila!"

Ikardi ima problem jedino sa "Balkancima", ističe on.

U Interu vlada pravo rasulo!

Nedugo nakon eliminacije "Neroazura" u Ligi Evrope, u javnosti je isplivala ispovest neimenovanog člana ekipe Intera koji je jasno stavio do znanja šta se dešava u klubu.

"Niko od nas nije tražio da se Mauru skine kapitenska traka. On nije bio zadovoljan stalnim kritikama njegovih saigrača od strane Spaletija koje su dolazile čak i nakon pobeda."

"Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako je sklonjen iz ekipe, Ikardi je stalno stavljao do znanja kako je veliki profesionalac, te da potez kluba nije na mestu. Svlačionica je podeljena u tri frakcije - Italijani, Južnoamerikanci i Balkanci. Ikardi se slaže sa svima osim sa Perišićem, Brozovićem i Handanovićem koji je postao novi kapiten."

"U toku je balkanizacija Intera pošto su na njihovoj strani Spaleti i Auzilio koji želi da proda Ikardija", prenosi ispovest La Republika koja ističe da je predsednik Intera Stiven Žang na Ikardijevoj strani, ali da je klub u jeku borbe za Ligu šampiona nemoćan da se drugačije izbori sa ovim problemom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Priča godine u Italiji: "Balkanski klan" preuzeo Inter!

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019

"La Repubblica" je dobila neverovatne informacije od "neimenovanog fudbalera nerazura", koji je ispričao "masne" priče iz svlačionice podeljene na tri klana: italijanski, južnoamerički i slovenski...Plavo-crna svlačionica na "Meaci" podeljena je ne po jednoj, već po dve osnove i to je, manje-više,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.