Izvor: Blic, 17.Nov.2009, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Čukaričkog nestao u Dubaiju

Uprava Čukaričkog počinje da brine za svog fudbalera Vladimira Ribića koji se već neko vreme ne javlja iz Dubaija gde je otišao na probu, prenosi "Sport".

Ekipa koju predvodi trener Srđan Vasiljević pauzu u prvenstvu koristi radno, mada je igrački kadar oslabljen jer su zbog reprezentativnh obaveza odsutni Isailović, Janošević, Kis i Kecojević. I dok je njihova lokacija poznata, u klubu nemaju pojma šta se dešava sa Vladimirom Ribićem, a Vasiljević već sumnja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najgore.

"Ne znam šta se dešava sa njim, možda je kidnapovan. Ribić je dobio dozvolu da ode na probu u Dubai, ali je odavno trebalo da se vrati. Međutim, od njega ni traga ni glasa. Još uvek se nikome nije javio", zabrinuto je za "Sport" rekao trener "brđana".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.