Fudbal uživo:

Izvor: RTS, 30.Avg.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal uživo:

Crvena zvezda i Partizan u mečevima odluke. Crvena zvezda u poslednjem minutu prvog poluvremena uspeva da postigne pogodak protiv favorizovanog Bordoa. Francuzi, međutim, iako sa igračem manje, uspevaju da preokrenu rezultat. Partizan igra protiv norveškog Trumsea i potreban mu je samo jedna pogodak za prolazak.

22.19 - Partizan pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ivanova vodi u Beogradu. 

22.00 - Bordo dolazi do potpunog preokreta. Strelac za Francuze bio je Žusi. 

21.49 - Počelo i drugo poluvreme na Stadionu Partizana. 

21.41 - Bordo stiže do izjednačenja. Strelac pogotka za "žirondince" bio je Gufran. 

21.34 - Počelo je drugo poluvreme na meču u Bordou. 

21.30 - Poluvreme na meču u Beogradu. Partizan i Trumse nisu uspeli da stignu do pogotka. 

21.21 - Sjajno prvo poluvreme u Bordou. Bordo je imao inicijativu, nekoliko odličnih prilika, ali ni fudbaleri Crvene zvezde nisu previše zaostajali u tom segmentu. Konačno, u poslednjem minutu prvog dela, Zvezda stiže do jako vrednog pogotka. 

21.17 - Crvena zvezda vodi sa 1:0 nakon spektakularnog pogotka Mladenovića. 

20.45 - Počeo je i meč na stadionu Partizana gde crno-beli dočekuju norveški Trumse.

20.30 - Počeo meč između Bordoa i Crvene zvezde u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. 

20.21 - Partizan: Stojković - Miljković, Volkov, Ivanov, Ostojić - Medo Kamara, Tomić, Saša Marković, Saša Ilić, Lazar Marković, Mitrović. Trumse: Lekstom - Mbođi, Bjork, Kopinen, Sis - Drage, Jensen, Bendiksen, Kristiansen - Ondrašek, Prijović. 

20.19 - Bordo: Karaso, Enrike, Sane, Marijano, Planus, Tremulinas, Gufran, Sertik, Obranijak, Žusi, Moris-Belaj. Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Mladenović, Maksimović, Jovanović, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Vešović, Milunović, Kasalica.

19.09 - Španski fudbaler Andres Inijesta proglašen je za najboljeg igrača koji igra u Evropi. "Presrećan sam i zadovoljan zbog ovog trofeja koji je velika privilegija koja mi je ukazana. Moram da se zahvalim svojim saigračima iz Barselone i reprezentacije, mnogo hvala svima", rekao je Inijesta.

18.55 - Fudbaleri Barselone Andres Inijesta i Lionel Mesi, odnosno Kristijano Ronaldo iz madridskog Reala, u konkurenciji su za najboljeg igrača koji igra u Evropi. Nagrada će biti dodeljena u Monaku 30. avgusta, kada će biti obavljen žreb za grupe u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Ukupno 53 novinara tada će dati svoje glasove i odlučiti ko će biti ovogodišnji dobitnik

18.45 - Francuski Olimpik iz Marseja doveo je brazilskog odbrambenog fudbalera Lukaša Mendeša iz brazilske Koritibe.

18.41 - Trener Fulama Martin Jol izjavio je da je taj klub blizu potpisivanja ugovora sa fudbalerom Mančester junajteda Dimitrom Berbatovim. Prema Jolovim rečima, bivšeg reprezentativca Bugarske još samo lekarski pregledi dele od prelaska u redove tima sa Krejven kotidža.

18.00 - Bugarski fudbaler Valeri Božinov ipak neće pojačati Partizan.. Božinov se nalazi na korak od prelaska u italijanskog drugoligaša Veronu, što je i potvrđeno i u ovom klubu.

17.45 - Potpredsednik UO Vojvodine Dušan Vlaović rekao je da će uprava novosadskog kluba podneti ostvake ako Abubakar ode u Crvenu zvezdu. "Ukoliko se dogodi da neko na silu usmeri Abubakara u Zvezdu, uprava će javno priznati poraz i podneti ostavku", istakao je Vlaović.

17.30 - Engleski reprezentativac Džermejn Defo potpisao je novi trogodišnji ugovor sa ekipom Totenhema, potvrdio je londonski premijerligaš.

15.37 - Utakmica će pokazati istinski karakter ekipe Bordoa, pišu francuski mediji. Igrači ne smeju da se prepuste atmosferi, kao što se desilo u Beogradu.

14.26 - Francuzi očekuju da će meč Bordo–Zvezda pratiti i oko 800 "delija". Na njih će motriti oko 400 policajaca.

Partizan ima unekoliko lakši zadatak, jer je pre sedam dana u Norveškoj izvukao donekle povoljan rezultat – poražen je 3:2. Igrači Partizana pozvali su navijače da pomognu timu u prolasku u Ligu Evrope.

Crvena zvezda posle silne drame pred prvi meč sa Francuzima ide na noge Bordou. Prvi meč završen nerešeno 0:0. Zvezda tri utakmice u Evropi bez postignutog gola. Za utehu, ni strelci Bordoa nisu ništa bolji.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal uživo: Šok u Bordou, Partizan vodi

Izvor: RTS, 30.Avg.2012

Crvena zvezda nakon trilera u Bordou ipak ostala bez Lige Evrope. Bordo - Crvena zvezda 3:2, u meču koji će se dugo prepričavati. Partizan uspeo da probije bedem Trumsea, pogotkom Ivanova vodi sa 1:0 i ima rezultat koji ga vodi u grupnu fazu Lige Evrope...22.25 - Završen je meč u Bordou, Zvezda...

Nastavak na RTS...

Zvezda eliminisana penalom u nadoknadi

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2012, 00:00

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su u četvrtak u gostima izgubili od Bordoa 3:2 (0:1)... ..Bajković nepotrebno reagovao i napravio penal u sudijskoj nadoknadi.. .. ..Zvezdi je malo nedostajalo da ostvari veliki uspeh, pošto je u 90. minutu bilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Partizan u Lige Evrope, šok u Bordou

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2012

Fudbaleri Partizana uspeli su da se večeras plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, dok je Crvena zvezda poklekla u samom finišu.

Nastavak na Radio 021...

Zvezda eliminisana iz Evrope penalom u 90. minutu

Izvor: NaDlanu.com, 31.Avg.2012

BORDO, 30. avgusta 2012. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su u četvrtak u gostima izgubili od Bordoa 3:2, iako su dva puta vodili... BORDO, 30. avgusta 2012. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige...

Nastavak na NaDlanu.com...

Zvezda eliminisana penalom u nadoknadi

Izvor: TvojPortal.com, 31.Avg.2012

Izvor: vesti online. Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su u četvrtak u gostima izgubili od Bordoa 3:2 (0:1)..Zvezdi je malo nedostajalo da ostvari veliki uspeh, pošto je u 90. minutu bilo 2:2, ali je u sudijskoj nadoknadi vremena Bordo iz penala...

Nastavak na TvojPortal.com...

Zvezda utehu za poraz od Bordoa traži u domaćem šampionatu: Putuj, Evropo

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2012, 09:08

Ne vredi plakati, kaže pesma stara. I ne vredi radost sa previše žara.. Da su se fudbaleri Crvene zvezde manje radovali posle gola Mikića u 90 minut meča u Bordou, a više skoncentrisali na igru u poslednja tri minuta, sad bi pričali o rivalima u grupi Lige Evrope.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.