Fudbal uživo: Pomračenje u Sevilji

Izvor: RTS, 06.Okt.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal uživo: Pomračenje u Sevilji

Fudbalsku subotu otvorili "građani", koji su na svom terenu savladali Sanderlend, Kolarov igrač utakmice. Čelsi lako i ubedljivo savladao Norič, dok je Everton jedva izvukao bod na gostovanju protiv Vigana. Bajern stigao do sedme uzastopne pobede u šampionatu. Prodidži generalni sponzor dečjeg kluba. Prijateljstvo navijača Panatinaikosa i zagrebačkog Dinama. Mesi bolji od Ronalda, tvrdi Guti.

22.39 - Betis vodi u poslednjem meču u Primeri na programu danas protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Real Sosijedada. Strelac za domaćine u 18. minutu je bio Paulao.  

22.38 - Gotova je utakmica u Đenovi, gde su domaća istoimena ekipa i Palermo podelili bodove. Konačan rezultat je bio 1:1. 

22.20 - Utakmica Betis - Real Sosijedad počela sa dvedesetak minuta zakašnjenja, jer se pokvarila rasveta na stadionu. 

22.05 - Izjednačenje Đenovi u 52. minutu donosi Marko Borijelo. 

21.55 - Gotov je meč Valjadolid - Espanjol. Ekipe podelile bodove, konačan rezultat 1:1.  

21.40 - Poluvreme u Đenovi. Gosti gube protiv Palerma sa 1:0. Istovremeno, Valjadolid stiže do izjednačenja u 82. minutu pogotkom Gonzalesa.

21.36 - Espanjol poveo protiv Valjadolida. Pogodak iz jedanaesterca u 74. minutu postigao Verdu.  

21.20 - Junak pobede Mančester sitija nad Sanderlendom od 3:0, Aleksandar Kolarov, objasnio je šta je rekao Mariju Baloteliju pre nego što je dao sjajan pogodak iz slobodnog udarca. "Znao sam gde želim da šutiram... Rekao sam Mariju da će mu biti teže da pogodi mrežu zbog pozicije. Zato sam pomislio i rekao mu da bih možda ja mogao da postignem gol i uspeo sam. Bio je to normalan razgovor", izjavio je Kolarov za klupski sajt.

21.04 - Palermo je poveo u Đenovi. Strelac za Sicilijance u 19. minutu bio je Điorđi. 

20.51 - Poluvreme na utakmici Valjadolid - Espanjol. Nismo videli golove. 

20.29 - Arsenal slavio na Apton Parku sa 3:1.

20.15 - Čudna je ljubav navijačka. Navijači atinskog Panatinaikosa razvili su transparent na meču Lige Evrope protiv Totenhema koji je, zapravo, bio odgovor na poruku Torcide (navijača splitskog Hajduka) koja je navijače Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa nazvala „braćom po veri". Odgovor je usledio u četvrtak, i to na hrvatskom jeziku. Pored transparenta koji možete da vidite, atinski „zeleni" su poslali poruku prvom čoveku Dinama Zdravku Mamiću - „Mamiću, odlazi!". Prijateljstvo dve navijačke grupe datira još od gostovanja rerpezentacije Hrvatske u Grčkoj, kada su navijači Olimpijakosa napali hrvatske navijače. Tada su, navode pojedini mediji u Hrvatskoj, navijači Panatinaikosa (poznatiji kao Gejt 13) pružili pomoć našim zapadnim susedima.

20.12 - Nakon drugog, Arsenal ubrzo stiže i do trećeg pogotka. U 82. minutu strelac za Arsenal je bio Kazorla. 

20.06 - Arsenal je preokrenuo rezultat na Apton Parku. "Tobdžije" sada vode sa 2:1 protiv Vest Hema, a pogodak je bio delo Volkota u 77. minutu. 

19.51 - Gotove su utakmice u Veroni i Saragosi. Kjevo je pobedio Sampdoriju sa 2:1, dok je Hetafe bio bolji od domaće istoimene ekipe minimalnim rezultatom.  

19.41 - Di Mikele ponovo dovodi Kjevo u vođstvo, i to golom u 89. minutu. 

19.35 - Dečaci koji imaju 13 godina i igraju za Istli reds veliki su fanovi benda Prodidži, a posebno njihove pesme Warrior's Dance, koju slušaju pred svaku utakmicu. Kada su to čuli Lijam, Maksim i Flint (trenutni članovi benda), odmah su odlučili da sponozorišu tim. Ovi dečaci sada igraju u potpuno novim dresovima sa logom benda.

19.31 - Hetafe od 64. minuta vodi u gostima protiv Saragose zahvaljujući pogotku Kastra iz jedanaesterca. U Italiji, Sampdorija je stigla do izjednačenja u Veroni. Strelac u 61. minutu bio je Mareska.

19.30 - Nekadašnji fudbaler madridskog Reala Hoze Marija Gutijerez Hernandez, nama poznatiji jednostavno kao Guti, napravio je pravu malu pometnju u Madridu kada je izjavio da je Lionel Mesi kompletniji, a samim tim i bolji fudbaler od Ronalda. "Obojica su zaista sjajni igrači, ali mislim da je Mesi ipak bolji",rekao je 35 - godišnji Guti španskim medijima.

19.16 - U 41. minutu Arsenal je u Londonu stigao do izjednačenja protiv Vest Hema. Strelac za tim Arsena Vengera bio je Olivije Žiru.  

18.57 - Vest Hem vodi na svom stadionu protiv Arsenala sa 1:0. Strelac za "čekićare" je bio Dijame u 21. minutu. 

18.56 - Poluvreme i na meču u Španiji gde se sastaju Saragosa i Hetafe, gde nije bilo golova. 

18.55 - Poluvreme na utakmici Kjevo - Sampdorija. DOmaćin vodi sa 1:0, pogotkom Tereua u samom finišu prvog dela. 

17.55 - Završen je jedan meč španskog prvenstva. U Valjekasu, Rajo Valjekano savladao ekipu La Korunje sa 2:1. Strelci su bili Piti i Karlos za domaćina, dok je pobedu ublažio Pici sa bele tačke. 

17.53 - Završeni mečevi na Ostrvu, strelci bili i više nego raspoloženi. Rezultati: Čelsi - Norič 4:1, Svonsi - Reding 2:2, VBA - KPR 3:2, Vigan - Everton 2:2.

17.50 - Dva gola u finišu meča u Birmingemu. Prvo je VBA povećao na prednost na 3:1 golom Mulumbua, da bi gostima iz Londona zrno nade doneo Granero u zaustavnom vremenu meča.

17.45 - Everton kruniše odličnu igru u drugom poluvremenu i stiže do izjednačenja. Strelac je Lejton Bejns sa bele tačke, rezultat je 2:2. 

17.37 - Posle ubedljive prednosti Redinga, Svonsi stiže do izjednačenja. Strelac je Vejn Rutlidž u 78. minutu meča. 

17.33 - Posle asistencije, Bane Ivanović se upisuje u listu strelaca na meču protiv Noriča. "Plavci" sada vode sa 4:1. 

17.30 - Svonsi smanjuje rezultat protiv Redinga, strelac je Miču u 71. minutu meča.

17.22 - Završeni mečevi u Bundesligi, Bajern zabeležio i sedmu uzastopnu pobedu od početka šampionata. Rezultati: Bajern - Hofenhajm 2:0, Frajburg - Nirnberg 3:0, Grojter Firt - Hamburger 0:1, Majnc - Dizeldorf 1:0 i Šalke - Volfsburg 3:0.

16.47 - Poluvremena na Ostrvu: Čelsi - Norič 3:1, Svonsi - Reding 0:2, VBA - KPR 2:1, Vigan - Everton 2:1. 

16.45 - Šalke vodi sa 3:0. Ceh remija sa Monpeljeom u Ligi šampiona izgleda će platiti ekipa Volfsburga. Treći gol delo je Nojštadera. 

16.45 - Reding duplira svoju prednost u Velsu. Golom Hanta, Svonsi gubi na svom terenu sa 2:0, pa se blistavi početak sezone polako pretvara u katastrofu. 

16.36 - Kvins Park smanjuje u Birmingemu. Strelac za "policajce" je Adel Tarabt, rezulat 2:1.

16.34 - Počela druga poluvremena u Nemačkoj, prvi gol u nastavku postiže Šalke, koji duplira prednost protiv Volfsburga. Takođe, na Alijanc areni Bajern postiže i drugi pogodak, sada je 2:0.

16.31 - Čelsi postiže i treći pogodak protiv Noriča, u 31. strelac je Eden Azar, na asistenciju Huana Mate. U istom minutu, Reding dolazi do prednosti u Svonsiju, gol je postigao Pavel Pogrebnjak.

16.22 - Tri pogotka u istom minutu. Frenk Lampard preokreće rezultat na Stamford bridžu, pogotkom Si Santa Vigan ponovo vodi protiv Evertona, dok je VBA duplirao prednost protiv KPR-a, golom Gere.

16.20 - Poluvremena u Bundesligi: Bajern - Hofenhajm 1:0, Frajburg - Nirnberg 1:0, Grojter Firt - Hamburger 0:1, Majnc - Dizeldorf 0:0 i Šalke - Volfsburg 1:0.

16.11 - Iznenađenje na Stamford bridžu. Pogotkom Holta, Norič vodi protiv šampiona Evrope sa 1:0. Samo tri minuta kasnije, Čelsi stiže do izjednačenja, strelac je Tores na asistenciju Baneta Ivanovića.

16.10 - Vigan pokušava da pokvari seriju Evertona. Pogotkom Arune Konea, domaći vode protiv "karamela" sa 1:0. Ipak, već u sledećem napadu, Nikica Jelavić donosi izjednačenje gostima iz Liverpula. 

16.06 - Frajburg stiže do vođstva protiv Nirnberga. Strelac je Makiadi u 36. minutu meča. Bliže se poluvremena u Bundesligi. 

16.05 - Prvi gol na Ostvru na mečevima od 16 časova, VBA golom Morisona vodi protiv Kvin Park Rendžersa. 

16.03 - Šalke vodi protiv Volfsburga, strelac je Džeferson Farfan u 33. minutu meča. 

15.48 - Prvi pogodak na mečevima Bundeslige postignut je u Firtu. Hamburger vodi protiv Grojtera sa 1:0, strelac je Son. Samo minut kasnije, Riberi postiže gol za vođstvo Bajerna protiv Hofenhajma.

15.32 - U poslednjim trenucima meča na Itihadu, Džejms Milner postiže i treći pogodak za Siti. Još jedan pogodak koji "građani" daju iz slobodnog udarca. Mančester siti - Sanderlend 3:0.

15.30 - Počinju mečevi u Bundesligi. Sastaju se: Bajern - Hofenhajm, Frajburg - Nirnberg, Grojter Firt - Hamburger, Majnc - Dizeldorf i Šalke - Volfsburg. 

15.03 - "Građani" dupliraju prednost na Itihadu golom Aguera, asistent je Aleksandar Kolarov. 

14.35 - Poluvreme na Itihadu. Siti održava prednost od jednog gola, koju je stekao u petom minutu pogotkom Kolarova. 

13.50 - Već u petom minutu, Aleksandar Kolarov udarcem iz slobodnog udarca donosi prednost "građanima". Siti - Sanderlend 1:0.

13.45 - Počeo meč u Mančesteru, Siti dočekuje ekipu Sanderlenda. 

Subota je rezervisana za mečeve nacionalnih šampionata u četiri najjače evropske lige. Bez velikih derbija u Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji.

Prvi na teren izlaze igrači Sitija, koji na Itihadu dočekuju nezgodnu ekipu Sanderlenda. Posle "samo" remija u Ligi šampiona, izabranici Roberta Manćinija pokušavaju da nastave sa dobrim rezultatima u Premijer ligi.

Čelsi dočekuje ekipu Noriča, drugoplasirani Everton gostuje Viganu, dok se derbi dana igra u Londonu, gde Vest Hemu na Apton parku u goste dolazi zahuktali Arsenal.

U Nemačkoj, Bajern će pokušati da veže i sedmu uzastopnu pobedu na početku šampionata, a protiv Hofenhajma očekuje se nova goleada Bavaraca na Alijanc areni. Ostali mečevi Bundeslige ne privlače veliku pažnju, ali će sigurno biti zanimljivi i efikasni.

Iberijsko poluostrvo je ovog vikenda u znaku El Klasika, koji je na programu u nedelju, pa na mečeve Primere zakazane za subotu gotovo da niko i ne obraća pažnju. Ipak, na programu su četiri duela, od kojih je najzanimljiviji susret Betisa i Sosijedada.

Dva meča u Italiji. U Veroni, Kjevo dočekuje Sampdoriju, dok će se u večernjem terminu sastati Đenova i Palermo.

Rezultate sa ovih mečeva pratite na Internet portalu Radio-televizije Srbije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Fudbal uživo: El klasiko, više od igre?

Izvor: RTS, 07.Okt.2012, 01:51

Fudbalsku subotu otvorili "građani", koji su na svom terenu savladali Sanderlend, Kolarov igrač utakmice. Čelsi lako i ubedljivo savladao Norič, dok je Everton jedva izvukao bod na gostovanju protiv Vigana. Bajern stigao do sedme uzastopne pobede u šampionatu. Prodidži generalni sponzor dečjeg...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.