Fudbal: Srbija - Panama 1:1

Izvor: Studio B, 01.Jun.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Srbija - Panama 1:1

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici, odigranoj jutros u Čikagu, reprezentacije Srbije i Paname igrale su nerešeno 1:1 (1:0).

Meč je odigran na stadionu Tojota park pred oko 3.000 gledalaca, a sudio je Marlon Alfonso Mehia Kariljos iz Salvadora.

Strelci, Ivanović u 25. minutu za Srbiju, a Gomes u 60. za Panamu

Žuti kartoni: Gudelj (Srbija), R. Tores, Gomes, Rodriges i Mekfarlejn (Panama)

Crveni karton: Rodrigez (Panama).

SRBIJA: Stojković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Gudelj, Ivanović, Tošić (Jojić, 61 min), Đorđević (A. Mitrović, 66), Tadić, Kolarov, S. Mitrović, Matić (Lazović, 85), Basta i Marković (Mrđa, 78).

PANAMA: Mekfarlejn, Paris (Maćada, 46), Rodriges, R. Tores, Gomes, Baraona (Nurse, 46), Kuper (Kerol, 83), Čen, Munjoz (Himenes, 87), Kintero (G. Tores, 90) i Enrikez.

Za razliku od susreta protiv Jamajke (2:1) izabranici Ljubinka Drulovića su protiv Paname prikazali nešto slabiju partiju. Možda je tome "kumovala" i nešto oštrija igra protivnika koji je na ovom meču zaradio četiri žuta i jedan crveni karton.

Istina, Panama je i kvalitetniji tim od Jamajke, ali čini se da je u igri naše reprezentacije bilo manje mašte nego što je to bio slučaj na startu ove turneje.

Prvu šansu na utakmici imala je Panama. Već u 7. minutu Munjoz je sjajno izveo slobodan udarac, ali je Stojković još jednom potvrdio da je najbolji srpski golman.

Do prvog gola, ipak, je su stigli naši reprezentativci. Posle kornera, koji je u 25. minutu izveo Tadić, najviši u skoku pred protivničkim golom bio je Ivanović i udarcem glavom loptu sproveo u mrežu.

Do izjednačenja je došlo tačno posle sat vremena igre. Gomes se najbolje snašao u šesnaestercu Srbije posle slobodnog udarca i postavio konačan rezultat utakmice.

Poslednji meč na turneji najbolji srpski fudbaleri odigraće 6. juna u Sao Paulu protiv selekcije Brazila.

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.