Fu eliminisao Higinsa

Izvor: B92, 29.Mar.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fu eliminisao Higinsa

Trećeplasirani igrač snukera na svetskoj rang listi Džon Higins poražen je u četvrtfinalu od Marka Fua rezultatom 4-1.

Fu je poveo brejkovima od 87 i 75 i mada je Škot uzvratio brejkom od 111, nije uspeo da stigne vođstvo protivnika, momak iz Hong Konga je brejkovima od 79 i 66 došao do pobede od 4-1 u frejmovima.

"Kad Marku krene on je odličan pozicioni igrač. Osećao sam se dobro sve vreme tokom meča, jedino što sam propustio nekoliko kugli u bitnim momentima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Higins.

Škot, koji je poslednji turnir osvojio 2012. godine na Šangaj Mastersu, dodao je da je uprkos tome mnogo srećniji svojom igrom.

Marko Fu će se boriti za ulazak u finale turnira sa 66. igračem na rang listi Džerardom Grinom.

Grin je napravio iznenađenje pobedom nad Markom Alenom od 4-2 u frejmovima, ali je izjavio kako nije zadovoljan prikazanom igrom.

Nisam sjajno igrao, ali je pobeda od 4-2 je dovoljno dobra za mene“, rekao je Grin i dodao da će biti zaista srećan ako dobije još dva meča.

S druge strane, niz Kineza Ju Dela nakon njegove šokantne pobede nad Ronijem O’Salivenom prekinuo je Beri Hokins pobedom od 4-1. Hokins će u polufinalu igrati protiv svetskog broja 8 Džada Trampa, koji je savladao Džoa Perija rezultatom 4-2.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fu eliminisao Higinsa

Izvor: B92, 29.Mar.2014

Trećeplasirani igrač snukera na svetskoj rang listi Džon Higins poražen je u četvrtfinalu od Marka Fua rezultatom 4-1...Fu je poveo brejkovima od 87 i 75 i mada je Škot uzvratio brejkom od 111, nije uspeo da stigne vođstvo protivnika, momak iz Hong Konga je brejkovima od 79 i 66 došao do pobede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.