Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2021, 23:44

Frka u Madridu: I Rafael Varan hoće da ide iz Reala

Francuz odbio dva predloga za produžetak ugovora

Nekad se grabilo noktima da bi se došlo u Real Madrid, sad pojedinci iz njega maltene beže. Nešto definitivno nije u redu na stadionu „Santjago Bernabeu“, u razmaku od nekoliko sedmica klub su napustili legendarni trener (Zinedin Zidan) i kapiten (Serhio Ramos), a izgleda da će njihovim putem i Rafael Varan.

Prema tvrdanja medija iz Španije, francuski reprezentativac odbio je dve ponude kraljevskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba za produžetkom saradnje. Kadena Ser ne navodi kakve su ponude bile na stolu, ali ističe da je u oba slučaja kad je to pitanje pokrenuto od strane čelnika Varanov odgovor bio negativan.

Navodno, 28-godišnji štoper želi da promeni sredinu, smatra kako je u Madridu uradio sve što je do njega. Požalo se da nema motiva. U neku ruku tačno, jer je od 2011. kad je doveden iz Lansa, osvojio tri Primere, četiri Lige šampiona, po tri pehara Superkupa Španije i Superkupa Evrope, kao i četiri naslova FIFA svetskog prvenstva za klubove. Zasitio se. Opet, igra za najveći klub na svetu. Pitanje je da li može izazovnije.

Varan smatra da može. Kao jedina dva realna kandidata za njegov potpis pominju se Mančester junajted i Pari Sen Žermen, s tim što se francuski klub već označen kao potencijalna naredna destinacija Serhija Ramosa. Činjenica da Varan ulazi u poslednju godinu ugovora i da ne želi da potpiše novi jasno pokazuje da budućnost ne vidi u Madridu i da praktično insistira na transferu. Samo je pitanje po kojoj ceni.

Ode li i Varan, povratniku na klupu, Karlu Ančelotiju, od centralnih defanzivaca će na raspolaganju ostati Eder Militao i Naćo Fernandez, uz napomenu da je David Alaba iz Bajerna angažovan sa zadatkom da zameni Ramosa, dok bi po novoj scenariju šansu da se bori za mesto u timu iznenada dobio i Hesus Valjeho, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Granadi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.