Frka mu za mesto u timu, ide iz Arsenala

Izvor: Mondo, 20.Jun.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frka mu za mesto u timu, ide iz Arsenala

Džek Vilšir objavio na društvenim mrežama da je odlučio da napusti Arsenal posle razgovora sa novim trenerom Unaijem Emerijem.

Foto: MN Press Džek Vilšir na utakmici sa Partizanom 2010. godine

Arsenalovo dete Džek Vilšir napušta klub za koji je odigrao čak 197 utakmica, a ima samo 26 godina.

Vilšir je debitovao za prvi tim Arsenala pre 10 godina, a iako je imao želju da i dalje nosi dres kluba u koji je došao pre 17 godina, odlučio je da ode >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nakon razgovora sa novim trenerom tima Unaijem Emerijem, koji mu je otvoreno rekao da mu mesto u timu nije zagarantovano i da će morati da računa na manju minutažu.

"Nisam imao velikog izbora osim da donesem ovakvu odluku, isključivo iz fudbalskih razloga. Imao sam želju da ostanem o čemu svedoči i moja odluka da prihvatim novi ugovor po znatno slabijim finansijskim uslovima za mene. Ali, posle razgovora sa novim trenerom, koji mi je jasno stavio do znanja da će mi minutaža biti znatno smanjena, doneo sam tešku odluku da napustim Arsenal i nadam se da ćete me svi razumeti", objavio je Vilšir.

Vilšir je jednu sezonu proveo na pozajmici u Bornmutu, da bi se prošle sezone vratio u Arsenal i zabeležio 38 nastupa. Ipak, nije uspeo da se izbori za mesto u reprezentaciji Engleske.

Navijači Arsenala na društvenim mrežama uglavnom izražavaju žal što ide iz svog kluba, mada ima i onih koji mu zameraju na manjku hrabrosti da se izbori za mesto u timu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.