Francuzi se poigravali sa košarkašima BiH uz rekord Vestermana

Izvor: Blic, 06.Sep.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi se poigravali sa košarkašima BiH uz rekord Vestermana

Košarkaši Francuske su, posle šokantne završnice meča sa Fincima koje su dobili tek u produžetku (97:87) daleko bolje odigrali u drugom kolu A grupe Evropskog prvenstva: selekciju Bosne i Hercegovine su lako savladali sa 81:54 (17:15, 20:11, 30:10, 14:18).

Odlična odbrana "trikolora" svela je rivala na manje od 35% uspešnosti šuta iz igre, a kada tome dodate i nekoliko zaista atraktivnih poteza, te potpuno dobijenu bitku u skokovima (44:30), dobijete vrlo lako odgovor kako se došlo do pomenutog ishoda.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Francuzi otaljali BiH, partizanovci povukli, posle se svi iživljavali u NBA stilu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2015

Izabranici Duška Ivanovića nisu imali šanse. Lovernj i Nando De Kolo najefikasniji sa po 12 poena - 81:54..Trijumf Davida protiv Golijata nije bez razloga postao ep. Mali ne dobijaju velike tako često što se jasno videlo i u susretu Francuske, prvog favorita za zlato na Evropskom prvenstvu, protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.