Francuz želi da napusti Everton

Izvor: B92, 08.Jan.2022, 00:45

Francuz želi da napusti Everton

Fudbaler Evertona Luka Dinj zatražio je da napusti klub, izjavio je menadžer Evertona Rafael Benites.

Reprezentetivac Francuske nije nastupio za Everton od 1. decembra i nekoliko klubova je već pokazalo interesovanje za njega, preneo je Bi Bi Si (BBC).

Benites je izjavio da mu je Dinj rekao da "ne želi da bude ovde".

Najzainterisovaniji za Dinja su Njukasl i nekoliko italijanskih klubova. Everton nema ništa protiv da Francuz ode, pošto su u januaru potpisali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor sa ukrajinskim bekom Vitalijom Mikolenkom.

"Dinjova želja je veoma jasna. Želim da postavim pitanje svakom navijaču ili bivšem igraču, šta biste rekli igraču koji ne želi da bude deo tima? Odgovor je jednostavan. Imali smo nekoliko razgovora i rekao mi je svoje mišljenje", izjavio je Benites.

Benites je dodao i da svi moraju da ostave sopstveni ego, stave tim u prvi plan, jer se samo tako stvara pobednički mentalitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.