Francuz ukrao Mesiju šou, četiri gola i spektakl na Benito Viljamarinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz ukrao Mesiju šou, četiri gola i spektakl na Benito Viljamarinu! (video)

Večeras smo svedoci lude utakmice na Benito Viljamarinu.

Betis je ugostio Barselonu i iz dva udarca u okvir gola, došao do pogodaka.

Već u šestom minutu, VAR je "asistirao", Fekir je pogodio Lenglea u ruku i zasluženo lopta ide na "kreč", a siguran izvođač je Serhio Kanales.

Prednost domaćih trajala je svega tri minuta, Mesi je maestralno proigrao De Jonga, koji je utrčao iz drugog plana i pogodio za 1:1.

Ipak, nova greška odbrane Barse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vidal je u 26. minutu izgubio loptu na sredini, usledila je brza kontra, a Fekir pogađa dalji ugao za 2:1.

Tu nije bio kraj, u finišu prvog dela, u poslednjim trenucima, Buskets je posle prekida postigao pogodak za 2:2, domaći su tražili prekršaj Lenglea u napadu, ali sudije i VAR se nisu složile.

Iz prvog poluvremena izdvajamo maestralnu igru Nabila Fekira, koji je pravio dar mar po celom terenu, da je izgledao poput Lea Mesija.

Inače, kapiten Barse je imao jednu stopostotnu šansu, u situaciji jedan na jedan uspešniji je bio golman Robles.

Ko zna šta nas još čeka do kraja ove preuzbudljive utakmice, a ako Fekir ovako nastavi...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.