Francuz sam odlučio o svojoj sudbini u Barseloni!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz sam odlučio o svojoj sudbini u Barseloni!

Jasno je odmah na početku sezone u Španiji.

Mladi Francuz Osman Dembele će imati priliku da opravda poverenje Ernestea Valverdea u Barseloni.

Arsenal je bio prvi u nizu klubova koji su pokazali interesovanje za brzonogo krilo španskog kluba, međutim ta opcija je otpala po prošlonedeljnom završetku prelaznog roka u Engleskoj.

Spekulisalo se o odlasku Dembelea zbog nekonstantne prve sezone ali i dolaska  Brazilca Malkoma iz Bordoa koji igra na istoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i reprezentativac Francuske.

Međutim prema španskim medijima, čelnici i trener Barselone su preneli mladom igraču da veruju u njega i da nemaju nameru za njegovom prodajom.

Sam Dembele je na odličan način počeo sezonu postigavši pobednički gol u utakmici španskog Superkupa protiv Sevilje (2:1).

Videćemo da li uz palicu barseloninog stručnjaka i malo zdrave konkurencije može povratiti formu iz Borusije Dortmund koja ga je i preporučila Kataloncima.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ofanzivac Liona na meti klubova iz Serije A i Bundeslige

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018

Hitronogi fudbaler bi mogao da promeni sredinu ovih dana...Maksvel Korne bi mogao da napusti redove Olimpik Liona ovog leta...Za njegove usluge je veliki broj klubova pokazao interesovanje, italijanski mediji prenose da je reprezentativac Obale Slonovače alternativa za Brazilca Taisona, koji je najavio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.