Francuski strateg sastavio najboljih 11 od igrača Arsenala i PSŽ-a (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski strateg sastavio najboljih 11 od igrača Arsenala i PSŽ-a (foto)

Večeras je na programu duel "Tobdžija" i "Svetaca", a bivši trener Vile i Liona je sastavio idealnih 11 od igrača ova dva kluba.

Remi Garde je za francuski list "L'Ekip" izabrao, po svom mišljenju najbolje igrače iz redova Arsenala i Pari Sen Žermena i od njih sastavio tim.

Garde dobro poznaje oba kluba, kako je svojevremeno radio i na "Ostrvu" u redovima Aston Vile, a u domovini je predvodio Lion u periodu od 2011. do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2014. godine.

U njegovom timu se nalazi čak osam igrača ekipe sa "Emirejtsa", dok je iz redova tima sa "Parka Prinčeva" izabrao samo trojicu.

Iako "Tobdžije" dominiraju, interesantno je da u njegovih "idealnih 11", nema Aleksisa Sančeza i Mesuta Ozila.

Takođe je interesantno da se među tri fudbalera Parižana ne nalaze Edinson Kavani i Tijago Silva.

U nastavku pogledajte Gardeovih najboljih 11 sastavljenih od fudbalera Arsenala i PSŽ-a.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.