Francuski šansonjeri! Pa ovo je milina gledati - pet komada kao od šale, sve iz peterca?! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski šansonjeri! Pa ovo je milina gledati - pet komada kao od šale, sve iz peterca?! (VIDEO)

Imamo li to prvog velikog favorita za titulu na Mundijalu u Rusiji?

Više puta smo pisali i "ježili se" od snage francuskog nacionalnog tima, a evo danas smo imali priliku da ih gledamo u sudaru sa Paragvajem i uverimo se da sve to nije bilo uzalud, odnosno da svaki naredni protivnik koji stane prekoputa Dešanovih izabranika može s punim pravom da zadrhti.

Ovo nije samo mašina na papiru, ovo je mašina koja delje vrlo autoritativno, na terenu. Pet laganih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << komada smestili su Trikolori iza leđa paragvajskog čuvara mreže, a da se faktički nisu pošteno ni preznojili. Sad će neko reći: Dobro, ali nemojmo preterivati, to je ipak Paragvaj! A mi kažemo: Jeste, to je Paragvaj koji je pre samo nerkoliko meseci tukao Argentinu u gostima i Čile pred svojim navijačima, uz Brazil i Urugvaj dva najbolja južoamerička tima. I još nešto, Dešan je večeras dosta kombinovao, pa su tako na klupi ostali tinejdžerska senzacija Kilijan Mbape, N'Golo Kante, Lakazet... Da ne pominjemo da iz raznoraznih razloga poziv nisu dobili Koman, Žinjak, Marsijal, Bakajoko, Kurzava, Laport...

Dešanovih startnih 11 danas je izgledalo ovako: Loris, Sidibe, Umtiti, Košćelni, Mendi, Matuidi, Pogba, Dembele, Paje, Grizman i Žiru.



I onda Olivije Žiru koji je čitave sezone u drugom planu kod Arsena Vengera zaigra kao u transu i paragvajcima nema spasa. Golovima u 6. i 13. minutu već je razbucao odbranu gostiju, a u 69. kompletirao het-trik.

Tačku na ubedljiv trijumf Francuza stavili su s dva gola u dva minuta Musa Sisoko i Antoan Grizman.

Koliko su Trikolori bili dominantni u polju govori podatak da su gotovo svih pet golova postigli bukvalno iz peterca. Tiki taka do "do bola" direktna i bez ijednog suvišnog kontakta. Bum-tras, bum-tras, bum-tras...

Milina za gledati.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.