Francuski reprezentativac napustio Budućnost i vratio se kući (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski reprezentativac napustio Budućnost i vratio se kući (foto)

Igraće u Evroligi i naredne sezone.

Stigao je Edvin Džekson pre godinu dana u Podgoricu kao veliko pojačanje, pokazao je svoj kvalitet u dresu Budućnosti, ali kako crnogorski šampion nije uspeo da napravi kontinuitet u Evroligi, napustio je klub.

Sada je potvrđeno i gde će nastaviti karijeru, Džekson će poneti dres Asvela, za koji je igrao kao omladinac.

Ekipa Tonija Parkera i Nikole >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Batuma se okitila šampionskom titulom u sezoni za nama, a naredne će igrati i Evroligu, pa ćemo Džeksona ponovo gledati u elitnom takmičenju.

Francuski reprezentativac je u dresu Budućnosti odigrao svih 30 mečeva u Evroligi, u proseku je beležio 9,8 poena uz 42,9% uspešnosti van linije za tri poena.

🎥 Welcome back @edjacks !

Emballé par le projet global de @LDLCASVEL et son retour en EuroLeague, Edwin retrouvera le club la saison prochaine ! 😉

#LDLCASVEL pic.twitter.com/8lDgwWJaGt

— LDLC ASVEL (@LDLCASVEL) 28. јун 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budućnost nastavila da se pojačava, stigao letonski reprezentativac! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2019

Još jedno kvalitetno pojačanje za Podgoričane...Budućnost je puno novca uložila u tim u nedavno okončanoj sezoni, za Podgoričane su igrali osvajač dva NBA prstena Noris Kol, zatim bivši košarkaš Lejkersa Erl Klark, MVP VTB lige za sezonu 2017/18 Koti Klark, zatim reprezentativac Francuske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.