Francuska himna na Vembliju

Izvor: TV Arena Sport, 15.Nov.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska himna na Vembliju

Francuska će u utorak, ipak, gostovati na Vembliju. Međutim, engleski navijači imaju sjajnu ideju, da zapevaju "Marseljezu" svi zajedno pre početka utakmice.

Čuveni londonski stadion poznat je i po fenomenalnoj atmosferi koju prave engleski navijači, a poseban doživljaj je kada 80.000 gledalaca zapeva nacionalnu himnu "God Save the Queen".

Biće himne i u utorak, ali će ovaj put i "Marseljeza" da odjekuje tribinama Vemblija!

To je plan >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << koji je u nedelju pokrenut na društvenim mrežama i masovno prihvaćen od strane Engleza.

Pristalice "gordog Albiona" na taj način žele da jasno stave do znanja da su uz francuski narod posle terorističkih napada na Pariz u kojima je život izgubilo 129 ljudi, a preko 350 ranjeno, od kojih je 99 u kritičnom stanju.

Pojedinici predlažu Fudbalskom savezu Engleske (FA) da na velikom ekranu puste reči "Marseljeze" kako bi se reči što lakše savladale.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.