Fotografija koja na najbolji način najavljuje meč u Splitu

Izvor: RTS, 12.Jan.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija koja na najbolji način najavljuje meč u Splitu

Uoči meča između Hrvatske i Srbije u Splitu, kojim se otvara Evropsko prvenstvo u rukometu, rukometaši obe selekcije svesni su težine ovog meča, ali su, čini se, još svesniji da je u pitanju samo sportsko nadmetanje.
Hrvatska je domaćin, igra pred rasprodatom dvoranom u Splitu, ima visoke ambicije na turniru, ali su rukometaši svesni da je pred njima jedansportski duel.

Tako su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saigrači iz Zagreba, hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat i srpski reprezentativac Dobrivoje Marković, na najbolji način najavili duel ove dve ekipe - zajedničkom fotografijom.
Kako su preneli mediji u Hrvatskoj, rukometaši obe reprezentacije su se sreli u hali pošto su imali trening jedni posle drugih, a tom prilikom su se srdačno pozdravili, pošto su neki od njih dugogodišnji saigrači i prijatelji.
Meč između Hrvatske i Srbije igra se u petak od 20.30 u Splitu, a zanimljivo, u reprezentaciji Srbije biće Stefan Vujić koji je nekada nosio dres Hrvatske.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Marković i Horvat poslali najlepšu poruku iz Splita

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2018

Srpski rukometni reprezentativac Dobrivoje Marković i hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat poslali su najlepšu moguću poruku uoči večerašnjeg duela dve selekcije u Splitu na startu Evropskog prvenstva.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.