Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 16:54

Foto ubod: Terzićev rođendan i trojica Zvezdinih trenera na okupu

Milojević, Božović i Stanković na zajedničkoj fotografiji sa generalnim direktorom crveno-belih

Zvezdan Terzić je proslavio svoj 54. rođendan i na njemu okupio trojicu Zvezdinih trenera, Vladana Milojevića, Miodraga Božovića i Dejana Stankovića.

Upravo njih trojica bili su deo Zvezdine dominacije u poslednjih nekoliko godina. Božović je bio trener od 2015. do 2017. godine i osvojio jednu šampionsku titulu, nasledio ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vladan Milojević i postao najuspešniji trener u novijoj istoriji srpskog šampiona (dve titule, tri uzastopne evropske jeseni, dve vezane Lige šampiona), a zimus je na kormilo stigao Dejan Stanković, kome su neophodna dva boda u naredna četiri kola da overi titulu.

Terzić je u Crvenu zvezdu stigao u junu 2014. godine, kada je postavljen za vršioca dužnosti generalnog sekretara, a potom je postao generalni direktor.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stanković deceniju posle osvajanja LŠ: Ukras moje karijere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 11:11

Trofej Lige šampiona osvojen sa Interom ukrasio je moju karijeru i dao smisao mom profesionalnom putu, kaže Dejan Stanković, tačno 10 godina nakon čuvenog trijumfa u finalu protiv Bajerna u Madridu (2:0)...Jedan od najboljih srpskih fudbalera u poslednje dve decenije, od zimus trener Crvene zvezde,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.