Foto dana o ruganju veka (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto dana o ruganju veka (VIDEO)

Jedan od najupečatljivijih detalja prvog takmičarskog meča Boke juniors i River Plate izvan Argentine bila je reakcija Darija Benedeta kad je postigao jedini pogodak za viceprvaka.

Saga o prvom okršaju najljućih rivala argentinskog fudbala u finalu Kupa Libertadores završena je trijumfom River Plate, iako su se na Realovom stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu prvo radovali navijači Boke juniors. U 44. minutu njen napadač Dario Benedeto je u maniru rasnog golgetera krunisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << filigranski pas u prostor i svoju maestralnu fintu kojom je prevario protivničkog igrača na putu ka golu.

Kada je zatresao mrežu, postao je prvi igrač posle 1990. koji je bio strelac i u obe utakmice polufinala i u oba meča finala vodećeg klupskog takmičenja Južne Amerike. Trčeći da podeli radost s Bokinim navijačima, nehotice se sudario sa suparničkim igračem Gonzalom Martijelom.

A onda je nastala jedna od fotografija koja je obeležila vatreni duel u Madridu. Benedeto se izrugao Martijelu iza njegovih leđa, a zatim i u lice. Pokušajte da ponovite to ispred ogledala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.