Fotka sa proslave 35. rođendana Duška Tošića mnogo govori – da li je to potpisao za Zvezdu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 13:50

Fotka sa proslave 35. rođendana Duška Tošića mnogo govori – da li je to potpisao za Zvezdu?

Neizvesnost na vrhuncu.

Duško Tošić u utorak slavi 35. rođendan. Iskusni defanzivac je i dalje bez kluba, a nije tajna da bi u Crvenoj zvezdi voleli da ga vide u svojim redovima. I to odmah.

Partizan se definitivno okrenuo Evrokupu jer su šanse za plej-of ABA lige u domenu teorije. A crno-beli večeras (20.45) imaju možda i najteže gostovanje u Top 16 fazi ovog takmičenja jer gostuju Bulonju koji igra odlično. Kvota na Partizan je 2,30, dok je kec 1,70. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Bulonj - Partizan

Sudeći prema jednom od poklona koji je dobio za “divan dan” nekadašnji reprezentativac Srbije bi mogao uskoro da se vrati na “Marakanu”.

Torta u obliku crveno-bele lopte je idealan povod za navijače Zvezde da pomisle kako u ovom slatkišu ima istinske simbolike. Uostalo, videćemo sve narednih dana...

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotke Duškove supruge Jelene Karleuše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.