Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2020, 19:20

Fortitudo razmišlja o Repeši

Ako dođe do rtastanka sa Antinom Martinom

Fortitudo Bolonja razmišlja o budućnosti Antima Martina koji ima još godinu dana ugovora, a opcija za zamenu je Jasmin Repeša. Fortitudo ima opciju da izađe iz ugovora do 15. juna. Martino je preuzeo Fortitudo i vodio je tim do Kupa i kvalifikovao se za FIBA Ligu šampiona.

Ali, postoji šansa da ovo ne bude dovoljno da ostane u timu.

Kako javlja Il Resto del Carlino, postoje neslaganja između trenera i kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i to još od prošlog leta, te da ta neslaganja i dalj traju.

Ako dođe do rastanka Fortituda i Martina, Jasmin Repeša bi lako mogao da preuzme ekipu. On je osvojio Seriju A sa Fortitudom tokom karijere, a poslednji angažman imao je u Budućnosti.

Repeša je bio šampion dva puta, jednom sa Fortitudom 2005. godine, jednom sa Olimpijom iz Milana 2016. godine.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.