Formula 1 se vratila u Meksiko prvi put od 1992, Rozbergu pol pozicija

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formula 1 se vratila u Meksiko prvi put od 1992, Rozbergu pol pozicija

Vozač Mercedesa Nemac Niko Rozberg startovaće u nedelju sa pol pozicije na Velikoj nagradi Meksika, 17. trci ove sezone u Formuli 1.

Rozberg je osvojio petu pol poziciju ove sezone, ukupno 20. u karijeri, nakon što je na pisti "Ermanos Rodrigez" krug prešao u vremenu od minut i 19,480 sekundi.

Na startu trke pridružiće mu se timski kolega Britanac Luis Hamilton, dok će sa trećeg i četvrtog mesta krenuti Nemac Sebastijan Fetel u Ferariju i Rus Danil Kvjat u Red >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bulu.

Trka za Veliku nagradu Meksika vozi se prvi put od 1992. godine.

Tri trke pre kraja sezone Hamilton je odbranio titulu svetskog šmpiona, nakon što je prošle nedelje trijumfovao na Velikoj nagradi SAD u Ostinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.