Fonseka novi trener Lila

Izvor: B92, 29.Jun.2022, 23:19

Fonseka novi trener Lila

Portugalski stručnjak Paulo Fonseka novi je trener fudbalera Lila, potvrdio je francuski klub na svom sajtu.

Bivši trener Porta, Šahtjora i Rome potpisao je dvogodišnji ugovor sa Lilom, saopštio je klub.

Stručni štab Fonseke će činiti Tijago Leal i Horhe Masijel kao pomoćni treneri, Paulo Murao će biti novi kondicioni trener, a Antonio Fereira trener golmana.

"Velika mi je čast što sam novi trener Lila. Svestan sam da to što sam izabran da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pridružim velikom francuskom klubu, sa svojom bogatom istorijom, nosi veliku odgovornost", izjavio je Fonseka.

Lil je prošle sezone završio na 10. mestu u ligi, godinu dana nakon što je uspeo da osvoji titulu u Francuskoj. Loš rezultat u prvenstvu ostavio je ekipu sa severa Francuske bez takmičenja u Evropi sledeće sezone.

"Njegovo iskustvo i njegova filozofija igre daju nam za pravo da ovoj saradnji pristupimo sa velikim entuzijazmom i ambicijom", rekao je predsednik Lila Olibije Letan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.