Fognini i Bedene u drugom kolu

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fognini i Bedene u drugom kolu

Peti nosilac i 32. igrač sveta, Talijan Fabio Fognini prošao je u drugo kolo 26. Konzum Croatia Opena pobedom nad 44. igračem sveta, Čehom Jirijem Veselim.

Fognini je pobedio u dva seta (6:4, 6:4) nakon sat i 32 minuta igre na ATP stadionu u Umagu. U drugom kolu čeka ga pobednik meča između Damira Džumhura (BiH) i Lukaša Rosola (Češka). Direktan prenos ovog meča možete pogledati na Areni Sport 4.

Pre Fogninija, i Slovenac sa engleskim pasošem Aljaž Bedene >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << osigurao je plasman u drugo kolo pobedom nad hrvatskim teniserom Matom Delićem takođe u dva seta (6:4, 6:3) u meču koji je trajao sat i 15 minuta. U drugom kolu Bedenea čeka pobednik derbija prvog kola između Borne Ćorića i Marcela Granollersa, koji se igra u utorak 21. jula u 20 sati na ATP stadionu. I ovaj meč možete uživo da pratite na Areni Sport 4.

Izvor: CroatiaOpen

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.