Fofana i Šaponjić za slavlje crno-belih protiv Zlatibora

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jun.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fofana i Šaponjić za slavlje crno-belih protiv Zlatibora

Zlatibor – Partizan 0:2 (0:0)
Strelci: Fofana u 41, Šaponjić u 42. minutu.
Stadion Švajcarija. Gledalaca: 500. Sudija: Milan Nedeljković (Užice).
ZLATIBOR: Jovanović, Marić, Goronjić, Ž. Konstadinović, Lazović, Stanić, Janković, M. Konstadinović, Luković, Panović, Milosavljević. Igrali su još: Kabanica, Ječmenica, Vujović, Mihajlović, Zarić, Čumić, Savić, Todorović, Udovičić.
PARTIZAN >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << : Kljajić, Pauljević, Bogosavac, Stevanović, Ostojić, Gulan, Lukić, Grbić, Petrović, Fofana, Šaponjić.
(FOTO: FK Partizan)
Kiša je pretila da pokvari istinski doživljaj ljubiteljima fudbala na Švajcariji, ali je sa prvim zviždukom sudije Nedeljkovića sunce ponovo ogrejalo Zlatibor.
Kombinovani tim crno-belih bio je magnet za navijače i veliki izazov za domaću ekipu koja je u proteklom prvenstvu nadmoćno izborila plasman u Zonu “Drina”.
Poveli su crno-beli posle odlično izvedenog slobodnog udarca Grbića iskosa sa leve strane. Loptu je na samoj gol-liniji u mrežu glavom ubacio Fofana.
Već sledeći napad doneo je odličnu akciju i novi pogodak za Beograđane. Dupli pas su odigrali Grbić i Fofana, u akciju se uključio i mladi Šaponjić koji je sa 18 metara lepo šutirao i pogodio donji levi ugao.
Do kraja susreta nije bilo pravih prilika za gol.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.