Focis propušta početak Eurobasketa

Izvor: B92, 25.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Focis propušta početak Eurobasketa



Košarkaška reprezentacija Grčke najverovatnije će otpočeti odbranu titule na Evropskom prvenstvu u Španiji bez jednog od najboljih igrača Antonisa Focisa. Focis je slomio prst na pripremnoj utakmici sa Slovenijom u finalu Akropolis kupa u Atini i njegov nastup na Eurobasketu u Španiji, koji počinje 3. septembra, je pod velikim znakom pitanja.

Focis će raditi smanjenim tempom tokom narednih 10 dana, posle čega će biti procenjena njegova spremnost. Iz grčkog tima je najavljeno da bi Focis mogao da se nađe u timu za EP bez obzira da li će biti spreman za utakmice prve faze, u slučaju da se potpuno oporavi za utakmice drugog kruga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.