Florentino, pravi si domaćin!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florentino, pravi si 'domaćin'!

Svakom treneru kome je tokom svog 'kraljevanja' poverio kormilo ekipe, prvi čovek Reala je dao obilata nočana sredstva za pojačanja u njihovim debitanstkim sezonama.

Bezobrazno veliki novac koji Real ulaže u pojačanja je nešto što je jedna od glavnih odlika 'vladavine' Florentina Pereza u njegova dva predsednička mandata.

Rafa Benitez je osmi trener kom je poverio vođenje tima, a zanimljivo podatak je da je prethodnoj sedmorici stavio na raspolaganje ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 800 miliona evra za pojačanja u prvom prelaznom roku svakog od njih.

Od tog novca je dovedeno na 'Bernabeu' 34 fudubalera, najskuplji je bio Kristijano Ronaldo koji je stigao u Real kada je Manuel Pelegrini preuzeo kormilo.

Grafik u prilogu najbolje prezentuje Perezovu 'izdašnost' prilikom dovođenja novih trenera.

Tu su visine transfera svakog igrača koji je stigao u 'Kralejvski klub' u debitanskim sezonama svakog od njih, kao i ukupna količnina potrošenog novca na pojačanja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.