Flip presrećan, Bajern sve jači

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 20:40

Flip presrećan, Bajern sve jači

Fudbaler Bajerna iz Minhena Benžamen Pavar oporavio se od povrede i mogao bi da zaigra u polufinalu Lige šampiona protiv Liona, rekao je danas trener nemačkog tima Hansi Flik.

Pavar je krajem prošlog meseca povredio članak, ali se vratio na teren brže nego što se očekivalo. On je propustio ubedljivu pobedu svog tima protiv Barselone, ali se pridružio timu u Lisabonu i mogao bi sutra da zaigra.

"Benžamen je naporno radio prethodnih dana i svi smo srećni što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ovde. Sačekaćemo poslednji trening večeras  i videćemo... On nije opcija za startnih 11, ali jeste opcija za Lion", rekao je Flik.

Bavarci su favoriti u sutrašnjem polufinalu protiv Liona.

"Analizirali smo Lion i znamo njihove kvalitete. Imaju vrlo dobru odbranu, sa dosta igrača iza lopte, dobro trče... Mi želimo da stignemo do finala, ali znamo da neće biti lako. Fokusirani smo. Moramo da igramo istim intenzitetom kao protiv Barselone, jer sve manje od 100 odsto neće biti dovoljno", rekao je Flik.

Polufinale Lige šampiona između Bajerna i Liona igra se sutra od 21.00.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.