Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 22:07

Flik pred PSŽ: Finale je davna prošlost, sve je sad drugačije

“Ovo je nova utakmica”, podseća trener Bajerna

Finalisti Lige šampiona iz prošle sezone sudaraju se u četvrtfinalu ove.

Bajern i Pari Sen Žermen odmeriće snage u sredu na Alijanc areni u prvoj utakmici četvrtfinala. Iako nije mnogo vremena prošlo od finala, koje se igralo nikad kasnije, u septembru, trener Bavaraca Hansi Flik tvrdi da sutrašnja utakmica neće imati nikakve veze sa prethodnom.

Dobio je Bajern finale sa 1:0 golom Komana, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali ovo je neka druga priča, kaže Flik.

“Finale je potpuno irelevantno za predstojeću utakmicu. Ovo je novi meč, drugačiji su igrači, PSŽ ima novog trenera. Moramo da budemo jako koncentrisani”, kaže trener Bajerna.

Bajern - PSŽ: Oba tima daju gol - 1,57!

PSŽ je u prethodnoj rundi “izudarao” Barselonu, pa Flik poziva na veliki oprez u defanzivi.

“Primili smo malo golova. Ali, moramo i dalje da budemo kompaktni, čvrsti, da ne gubimo lopte na svojoj polovini. To će biti prelomno”.

Problem ima Bajern i u napadu. Nedostajaće mu Levandovski i Gnabri.

“Što se tiče ofanzive, ključ je u dobrom posedu, da budemo sigurni na lopti, a time ćemo i odbrani da olakšamo posao. Plan je da napadamo sa više odlučnosti i samopouzdanja nego protiv Lajpciga prošlog vikenda”, podvukao je Hansi Flik.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.