Flečer završio sezonu

Izvor: B92, 17.Jan.2013, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flečer završio sezonu

Vezni fudbaler Mančester junajteda Daren Flečer neće igrati do kraja sezone zato što mora da ide na još jednu operaciju digestivnog trakta.

Junajted je saopštio da je 28-godišnji Flečer delimično oporavljen, ali da mu je i dalje potrebna operacija.

Škotski reprezentativac vratio se u septembru na teren posle pauze od deset meseci, jer se oporavljao od hronične upale digestivnog trakta.

I Daren i mi smo frustrirani što neće više moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam pomaže ove sezone, ova odluka je doneta uz našu punu podršku, jer je u najboljem dugoročnom interesu njegovog zdravlja. Jedva čekamo da nam se sledeće sezone vrati i da ostavi zdravstvene probleme iza sebe”, navodi se u saopštenju Mančestera.

Flečer je 2003. godine debitovao za tim sa “Old Traforda”, osvojio je četiri domaće titule, Ligu šampiona, FA kup i dva Liga kupa.

Trenutni ugovor mu ističe 2015. godine.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mančester junajted bez Flečera do kraja sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jan.2013

Vezni fudbaler Mančester junajteda Daren Flečer neće igrati do kraja sezone zato što mora da ide na još jednu operaciju digestivnog trakta.. Junajted je saopštio danas da je 28-godišnji Flečer imao period dobrog zdravlja, ali da mu je i dalje potrebna operacija.. Škotski reprezentativac vratio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.