Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 04:31

Flamengo u finalu, Gabigol prejak za Volta Redondu (VIDEO)

Rutinski posao favorita u polufinalu Taka Guanabare

Očekivano i ubedljivo i lako - Flamengo se plasirao u finale Taka Guanabare. U revanš meču protiv Volta Redonde briljirao je Flamengo i uz odličnu igru Gabrijela Barbose došao je do trijumfa od 4:1 (3:0). Ukupno je Flamengo dobio ovaj dvomeč sa 7:1.

Nije trebalo mnogo Flamengu da načne rivala kog je već u prvom meču savladao sa 3:0. A dao mu je tri gola do odlaska na odmor.

Ričard >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Delgado je prvi bio strelac u 12. minutu, da bi kasnije moćni i ubojiti Gabigol preuzeo ulogu i sa dva gola rešio meč. Prvi je dao u 22, a drugi u 43. minutu. Naravno, sve je već tada bilo jasno, a čisto da se potvrdi uspeh postarao se Vitinjo golom u 50. minutu utakmice. Do kraja je Redonda uspela da postigne jedan počasni pogodak, ali to je bilo sve...

Treba reći i da je trener šampiona Brazila Rožerio Seni u revanšu polufinala plej-ofa Taka Guanabara odmarao neke od igrača za meč Kopa Libertadores u Čileu protiv Union Kalere.

Flamengo je čak bez devetorice prvotimaca uspeo lagano da slavi sa 4:1 i da se plasira u finale. Dovoljno je bilo da se na terenu nađe Gabrijel, pa da ne bude nikakvih problema.

Razlika u klasi je bila očigledna, a u finalu će Flamengo čekati boljeg iz duela Fluminensea i Portugeze. Moguće je da nas čeka Fla - Flu derbi u finalu ovog takmičenja.

BRAZIL, ŠAMPIONAT KARIOKA – POLUFINALE (REVANŠI)

Nedelja

Flamengo - Volta Redonda 4:1 (3:0) /prvi meč: 3:0/

/Delgado 12, Gabrijel Barbosa 22, 43, Vitinjo 50/

21.00: Fluminense – Portugeza /prvi meč: 1:1/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.