Fjuriju dali rok, mora da odluči

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 14:31

Fjuriju dali rok, mora da odluči

Na vrhuncu karijere želi da kaže kraj.

Bokser Tajson Fjuri ima rok do 26. avgusta da potvrdi da se definitivno povlači iz profesionalnog sporta, potvrdio je predsednik WBC verzije Maurisio Sulejman, u kojoj je Fjuri šampion sveta u superteškoj kategoriji.

- Razgovarali smo sa njegovim promoterom i očekujemo da nam do 26. avgusta pošalju pismenu potvrdu njegove konačne odluke. Kada budemo to dobili, onda ćemo doneti odluku šta da radimo sa njegovim pojasem. Nigde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne žurimo - izjavio je Sulejman.

Mnogi su očekivali da će se Fjuri boriti sa boljim iz meča Usik – Džošua za titulu apsolutnog prvaka sveta, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

- Ukoliko odluči da ode, napravićemo veliku žurku za Tajsona. Žao mi je kao ljubitelju boksa, jer je na vrhuncu karijere. Sa druge strane ima divnu porodicu, uživa u životu i mi mu želimo svaku sreću - istakao je Sulejman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.