Fjuri želi da kupi fudbalski klub

Izvor: B92, 20.Okt.2022, 17:53

Fjuri želi da kupi fudbalski klub

Bokserska legenda Tajson Fjuri rešio je da se oproba i u fudbalskim vodama.

Kako prenose ostvrski mediji, Fjuriju, koji je upravo objavio nastavak trilogije mečeva sa Derekom Čisorom za 3. decembar, ponuđeno je da kupi FK Morkamb.

Reč je o klubu koji se takmiči u engleskoj Ligi 1 i koji se trenutno, posle 13 odigranih utakmica nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega osam bodova.

Fjuri od ranije ima ulogu sponzora, vlasnik je njihovih terena za treniranje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i fitnes centra, ali sada želi da ode i korak dalje i ima potpunu kontrolu nad klubom.

"Razmišljam da kupim Morkamb, trenutno su u Ligi 1. Razmišljam o tome da investiram milione u njih. Da uložim novac u njih i učinim da napreduju. Da, ponuđeno mi je da kupim Morkamb. Ionako posedujem terene za trening i teretanu. Ko zna? Možda postanem vlasnik fudbalskog kluba", rekao je Fjuri za "Talk Sport".

Inače, Fjuri je veliki navijač Mančester junajteda, ali je rođen u Morkambu i otuda želi da pomogne ovom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fjuri želi da kupi fudbalski klub

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2022

Bokserska legenda Tajson Fjuri riješio je da se oproba i u fudbalskim vodama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.