Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2020, 20:54

Fjuri i Džošua dogovorili obračune

Dva puta će WBC i IBF-WBA-WBO šampioni ukrstiti rukavice

Kako pišu, zapravo tvrde britanski mediji dva njihova najveća bokserska asa su dogovorila obračune.

Naravno u pitanju su aktuelni vladara teške kategorije u najprestižnijma verzijama, WBc Tajson Fjuri i IBF, WBA i WBO Entoni Džošua. Ovu priču je potvrdio čuveni bokserki promoter, koji sada vodi brigu o karijeri Džošue, Edi Hern.

"Napravili smo veliki napredak. Dogovor je pao, baremšto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se finasijskog dela tičer. Ostalo je da sew odgovorimo oko mesta i vremena, Sve ide kako treba i verujem da će sve uskoro biti utanačeno", tvrdi Hern.

Što se tiče finansija, biće ovo bez sumnje blokbaster, a pitanje je zapravo gde bi mogao da se dogodi. S obzirom na globalnu popularnost Kralja Cigana i Ej Džeja biće napeto. Želja njihovih, lokalnih navijača je da se odmere na tlu domovine, ali lova kaže - Las Vegas.

Takođe, obojica, pre nego što uzmu jedan drugog na nišan će morati da odrade po jedan meč. Džošua ima mandatornu odbranu trona protiv još jednog Britanca, Dilijana Vajta, a Tajson će po treći put da ukrsti rukavice sa Amerikancem kojem je skinuo šampionski pojas, Dionteom Vajlderom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

A to znači da do sudara dva velika asa ne bi moglo da dođe pre druge polovine 2021. Naravno, kada se vidi i kako će proći situacija sa pandemijom virusa korona, pošto takvi mečevi pritom teško da će ići bez punog kapaciteta dvorane.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.