Fizdejl mora da plati 30.000 dolara zbog komentara na suđenje: Igrači plaćaju kaznu

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fizdejl mora da plati 30.000 dolara zbog komentara na suđenje: Igrači plaćaju kaznu

Neću dozvoliti da nas ovako tretiraju - rekao je tada Fizdejl. Odmah smo mu rekli da neće morati to da plati - kazao je Konli.
foto: novosti.rs
Posle druge pobede San Antonija kojom su došli do 2:0 u plej-of seriji sa Memfisom trener Grizlisa je bio nezadovoljan odlukama arbitara. Na konferenciji za štampu je to javno komentarisao.
- Moji igrači ne dobijaju poštovanje koje zaslužuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Konli nikada u karijeri nije dobio tehničku, tako da nije poludeo bez razloga. Lenard je šutirao 19 slobodnih bacanja, četiri više od cele naše ekipe!? Može li neko to da mi objasni? Da li je to normalno?Jesam mlad trener, ali neću dozvoliti da nas ovako tretiraju - rekao je tada Fizdejl.
Kao što se i očekivalo, posle ovakvih komentara ga je NBA liga kaznila, pa će morati da plati 30.000 dolara. Ipak, trener Grizlisa neće morati da “odreši kesu”, pošto će to uraditi njegovi igrači.
- Odmah posle te konferencije smo mu rekli da neće morati da plati kaznu - otkrio je Konli.
Sa njim se složio i Zek Rendolf.
- Stao je u našu odbranu. To je kazna koju ćemo morati da platimo i to je istina - poručio je Rendolf.
Ostaje da se vidi hoće li ovo izazvati reakciju Memfisa u trećoj utakmici koju u noći između četvrtka i petka igraju pred svojim navijačima.
 






 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Igrači plaćaju trenerovu kaznu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2017

Igrači Memfis Grizlisa odlučili su da plate kaznu od 30.000 dolara koju je NBA izdao njihovom treneru Dejvidu Fizdejlu...Fizdejl je poslije poraza od San Antonija (96:82), u drugoj utakmici prve runde plej-ofa, bio izrazito ljut na sudije koje nisu imale isti kriterijum suđenja...Liga ga je kaznila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.