Fišbaherova slavila u Kran-Montani

Izvor: Beta, 02.Mar.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fišbaherova slavila u Kran-Montani

BEOGRAD, 2. marta 2014. (Beta) - Austrijska skijašica Andrea Fišbaher pobedila je u nedelju u takmičenju spusta Svetskog kupa održanog u švajcarskoj Kran-Montani.

Drugo mesto osvojila je njena sunarodnica Ana Feninger, a treće Slovenka Tina Maze.

Fišbaher je trku odvezla za jedan minut i 34 sekunde, dok je drugoplasirana Feningerova kasnila za pobednicom 15 stotinki, a trećeplasirana Maze 47.

Danas je prvobitno bila planirana trka u super-kombinaciji, koja je zbog loših vremenskih uslova otkazana, pa su se dame umesto toga nadmetale u spustu koji je trebalo da se održi juče.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fišbaherova slavila u Kran-Montani!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2014

Austrijska skijašica Andrea Fišbaher pobedila je danas u takmičenju spusta Svetskog kupa održanog u švajcarskoj Kran-Montani. ..Iznenadila rivalke: Andrea Fišbaher  ..Drugo mesto osvojila je njena sunarodnica Ana Feninger, a treće Slovenka Tina Maze. Fišbaher je trku odvezla za jedan minut i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.