Firmino je Liverpulov!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firmino je Liverpulov!

Sudeći prema informacijama do kojih su došli dobro obavešteni izvori Britanskog "Skaj Sportsa", Roberto Firmino realizovao je transfer u Liverpul.

Brazilci su najavili a Britanci potvrdili, Roberto Firmino pojačaće ekipu Liverpula!

"Skaj Sports" je u utorak uveče kao udarnu preneo vest da su Liverpul i Hofenhajm postigli dogovor i da sa sada preostaje da Firmino dogovori lične uslove sa "Crvenima".

Brazilski internacionalac preselio se u Hofenhajm >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2011. godine a do sada je nastupajući za taj nemački klub odigrao 140 utakmica i postigao 35 golova.

Zahvaljujući dobrim igrama u Hofenhajmu Roberto Firmino probio se do "A" reprezentacije Brazila a ovoga leta će po svemu sudeći ostvariti transfer u slavni Liverpul.

U prethodnoj sezoni Firmino je odigrao 33 utakmice za Hofenhajm i postigao 7 pogodaka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.