Firma Dunav iz Čelareva ponuđena za 50 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firma Dunav iz Čelareva ponuđena za 50 miliona dinara

AD "Dunav" u stečaju firma za proizvodnju tekstilnih i ambalažnih proizvoda iz Čelareva ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 50 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

Imovinu ovog preduzeća čini 13 nekretnina od kojih su dve na preko 3.000 m2 a nekoliko na više od hiljadu kvadratnih metara, pokretna imovina i potraživanja.

Javno nadmetanje za AD Dunav koji se prodaje kao pravno lice zakazano je za 19. septembar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Dunav" iz Čelareva na prodaju za 50 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2019

AD "Dunav" u stečaju, firma za proizvodnju tekstilnih i ambalažnih proizvoda iz Čelareva, ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 50 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU)...Imovinu ovog preduzeća čini 13 nekretnina od kojih su dve na preko 3.000 metara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.