Fiorentina više ne želi Jovića

Izvor: B92, 20.Jan.2023, 14:45

Fiorentina više ne želi Jovića

Trener Fiorentine Vinčenco Italijano zatražio je od čelnika kluba da prodaju srpskog fudbalskog reprezentativca Luku Jovića, prenosi "Gazeta delo Sport".

Jović je ove sezone odigrao 25 mečeva za Fiorentinu i postigao je sedam golova.

Jović (25) je u letnjem prelaznom roku stigao u Fiorentinu iz Reala bez obeštećenja, ali je madridski klub zadržao pravo preče kupovine i zadržao procente od naredne prodaje srpskog fudbalera.

Španski i italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji su proglasili Jovića za najveći promašaj u istoriji Reala, pošto je za madridski klub odigrao 51 meč i postigao je samo tri gola.

On je 2019. stigao u Real iz Ajntrahta za 63 miliona evra.



"Trener Fiorentine je umoran od skupocenog srpskog napadača. On je svoje mišljenje o Joviću preneo čelnicima kluba. To znači da će Fiorentina uskoro pronaći rešenje za Jovića. To u ovom trenutku ne deluje kao laka misija, jer Luka ima veliku platu u Fiorentini"
, navela je španska "Marka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijano nezadovoljan, Fjorentina odlučila da proda Luku Jovića

Izvor: RTS, 20.Jan.2023

Trener Fjorentine Vinćenco Italijano zatražio je od čelnika kluba da prodaju srpskog fudbalskog reprezentativca Luku Jovića, prenosi "Gazeta delo sport". . Španska Marka piše da je trener Fjorentine "umoran od skupocenog srpskog napadača" i da je svoje mišljenje o...

Nastavak na RTS...

Škrinjar odbio da produži ugovor sa Interom

Izvor: B92, 20.Jan.2023

Fudbaler Intera i slovački reprezentativac Milan Škrinjar odbio je da potpiše novi ugovor sa milanskim klubom...Italijanski mediji podsećaju da pregovori čelnika Intera i predstavnika fudbalera traju mesecima, ali Škrinjar i dalje navodno taktizira, pošto želi da ostvari što bolje uslove ugovora...Škrinjar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.